Beste allemaal,

Op zondag 26 juni organiseren we een thema bijeenkomst over borstkanker én kinderen. Wij doen dit op verzoek van veel vrouwen die behoefte hebben aan meer informatie & ervaringsuitwisseling over het betrekken van kind(eren) bij hun ziekteproces.

De uitnodiging voor die dag vind je in de bijlage en het definitieve programma volgt later. De dag biedt een rijk programma voor ouders alsook kinderen van verschillende leeftijdscategorieën. Er wordt een lunch aangeboden, er is  ruimte voor ontmoeting en creativiteit. Tevens is er een videoruimte, een demonstratiehoek en een boekentafel. Er is een crèche voor kinderen van 0-5 jaar, en workshops voor kinderen van 6-12, voor tieners van 12-18 jaar en voor hun ouders. Het is belangrijk om te vermelden dat er voor kinderen tot 12 jaar geen directe confrontatie zal zijn met borstkanker. Voor hen gebeurt dit spelenderwijs.  Voor tieners is er wel ruimte om ervaringen te delen. 

Om de inhoud van het programma nog beter vorm te geven, willen we je vragen vooraf wat ervaringen met ons te delen. Kun je ons a.u.b. een reactie te sturen op de volgende vragen:

  1. Waar loop jij tegenaan als ouder wat betreft het betrekken van je kind(eren) bij je ziekteproces?                                      
    Graag met voorbeelden van dingen die goed en minder goed gaan / gingen.

  2. Hoe ga / ging je daarmee om?
    Graag met voorbeelden van dingen die goed en minder goed gaan / gingen 

 

Gezien de voorbereidingstijd zou het fijn zijn je reactie vóór/ in het weekend van 11 juni te ontvangen zodat we ze kunnen delen met de experts / sprekers. Graag sturen naar p.veenstra@erasmusmc.nl.

 

Met vriendelijke groet,

 

Namens Paola Veenstra en het voorbereidingsgroepje (Anne-Marie, Détje, Chavelli en Marijk)

 

P.S.

 

Door de inzet van veel vrijwilligers kunnen we deze dag gratis aanbieden. Aan het eind van de dag is het mogelijk een vrijwillige bijdrage te geven om dit soort themadagen in de toekomst te kunnen blijven organiseren.

© Letsch & de Clercq Visuals | Borst Vooruit | 2020

  • Wix Facebook page