KOM, ONTMOET,

LEER & INSPIREER!

PROGRAMMA 25 MEI

Dr. Agnes Jager

Internist-oncoloog Dr. Jager zal spreken over nieuwe ontwikkelingen op het gebied van borstkankerdiagnostiek en anti-borstkankertherapie.

Dr. Linetta Koppert

Dr. Linetta Koppert is chirurg met als specialisatie jonge vrouwen met borstkanker. Dit is één van de thema's waar zij over zal spreken.

Dr. Eliane Zeestraten

Dr. Eliane Zeestraten zal spreken over de vraag wat  waarde-gedreven zorg is en hoe het wordt ingezet bij de behandeling van borstkanker. Hoe meet je kwaliteit van leven?

Carla van Gameren

Kun je bewegen als je doodmoe bent? Carla zal laten zien dat je kunt 'omdenken binnen de perken van je beperkingen'.

Leer & Ontmoet

Buiten hebben we een markt waar verschillende organisaties op het gebied van 'hulp bij kanker' zich presenteren.  Ook kunt u lotgenoten ontmoeten of bloemschikken in de zon!

Yoga

Misschien vraagt u zich af of yoga een manier kan zijn om te ontspannen? Volg een laagdrempelige workshop en ervaar het!

Tai Chi

Wie weet is tai chi wel iets voor u: een vorm van bewegen die diep maar toch zacht inwerkt op alle systemen in het lichaam. Het is geschikt voor mensen van alle leeftijden, in alle condities.

Ontspan met dans

Heeft u wel eens ervaren hoe ontspannend het kan zijn om te bewegen op muziek? 

Aanmelden

Het is al bijna zover en u heeft nog kort de tijd om een (gratis) ticket te bestellen. Doe het nú voordat ze vergeven zijn!

Anmelden kan hier >>

© Letsch & de Clercq Visuals | Borst Vooruit | 2020

  • Wix Facebook page