Featured Posts

January 27, 2017

Vorige week plaatsten we een héérlijke koolcarbonara van Yvette van Boven en zij gaf het stokje door aan  Vanja van Leenden die ze omschreef als: '...foodstylist, receptuurschrijver en chef extra ordinaire'! Hieronder haar héérlijke bijdrage.

Vanja: "Een paar jaar geleden kwam ik erachter dat ik het BRCA1 gen heb. Mooi klote, dacht ik. Aan de andere kant: goed om te weten.

Destijds was ik er lang niet zeker van meteen het mes in...

January 20, 2017

We vinden het leuk dat ook Yvette van Boven een recept met ons deelt: "Heel makkelijk, heel lekker en heel erg in het seizoen!"

 foto: © Mirjam Letsch | Let'sch Focus | www.mirjamletsch.com

Hoofdgerecht voor 4 personen.

Dit heb je nodig:

  • 1 kg cavolo nero (of boerenkool), heel fijn gesneden

  • 200 gram gerookt spek, in heel kleine blokjes

  • 2 teentjes knoflook, fijngehakt

  • 2 eidooiers

  • 2 eieren

  • 250 ml slagroom

    ...

January 13, 2017

We gaan wat nieuws doen op deze pagina! Iedere vrijdag gaan we een 'gast post' van een bekende of minder bekende kok, een enthousiaste foodblogger of receptontwikkelaar plaatsen. Uiteraard linken we terug naar het originele recept. Zo hopen we jullie iedere week te kunnen trakteren op wat lekkers. Het allermooiste zou zijn als de betreffende gast zelf het stokje doorgeeft. Vorige week hadden we een recept van Tessa Zijlstra en...

January 6, 2017

We gaan wat nieuws doen op deze pagina! Iedere vrijdag gaan we een 'gast post' van een bekende of minder bekende kok, een enthousiaste foodblogger of receptontwikkelaar plaatsen. Uiteraard linken we terug naar het originele recept. Zo hopen we jullie iedere week te kunnen trakteren op wat lekkers. Het allermooiste zou zijn als de betreffende gast zelf het stokje doorgeeft. Vorige week hadden we een recept van Simone van den Be...

Please reload

AFRIKAANS GEÏNSPIREERDE SOEP

August 18, 2017

1/10
Please reload

Recent Posts