Featured Posts

April 28, 2017

A Spoonful of Loveis een kookboek vol gezonde, lekkere recepten, die rekening houden met alle denkbare aspecten. Van wondjes in de mond tijdens de chemokuur, tot aansterken en het optimaliseren van belangrijke voedingsstoffen. Maar eveneens een boek om een klein moment bij weg te mogen dromen. Juist als het allemaal net even zwaar of moeilijk is.

Als Odette Schoonenberg in 2015 geconfronteerd wordt met maar liefst 3 verschillen...

April 14, 2017

"Dit recept hebben we uit Israel mee genomen. Het is geïnspireerd op een recept van Yotam Ottolenghi. Hij heeft de Israelische keuken op de wereldkaart gezet, niet alleen  qua type keuken maar zeker ook wat betreft de vegetarische keuken. We maken het als we even snel iets lekkers en gezonds op tafel willen zetten. Het is een favoriet van de kinderen maar ook van de gasten die langs komen om bij ons te eten."

fotografie ©...

April 7, 2017

Mirjam: "Ik mag van groot geluk spreken dat ik borstkanker niet in mijn naaste familie nog heb mee hoeven maken maar natuurlijk, helaas via mijn vriendenkring horen we het maar al te vaak, ook op mijn werk bij een huisartsenpraktijk… Ik sta er altijd weer versteld van hoeveel kracht vrouwen hebben en met volle moed dit hele proces ingaan.. en heb zoveel respect voor vrouwen die dit hebben meegemaakt want je hele leven staat op...

Please reload

AFRIKAANS GEÏNSPIREERDE SOEP

August 18, 2017

1/10
Please reload

Recent Posts

November 26, 2017

Please reload

Search By Tags
Archive
Please reload

© Letsch & de Clercq Visuals | Borst Vooruit | 2015

  • Wix Facebook page