Papaja-kokossoep met garnalen

​Ingrediënten:

  • 1 sjalotje

  • 1 teentje knoflook

  • 0.5 chili pepertje 1 stuk gember, ter grootte van een walnoot

  • 400 ml kokosmelk

  • 200 ml Visbouillon

  • 250 g verse papaya

  • zout, peper, chili poeder

  • 1 eetlepel kerriepoeder

  • 10 garnalen

Bereiding:

  • Schil de papaja en snijd deze in blokjes.

  • Snij de sjalot, gember en knoflook klein en bak deze aan in wat boter.

  • Voeg de Papaja blokjes en de fijngehakte Spaanse peper toe en bak kort aan.

  • Giet de kokosmelk erbij, roer er de kerriepoeder door, breng op smaak met zout en peper en laat wat sudderen.

  • Blussen met Visbouillon en laat een paar minuten koken tot de papaya zacht is.

  • In de tussentijd, bak garnalen in een beetje boter, breng op smaak met zout, peper en chilipoeder.

  • Pureer de soep met een blender, doe een portie in een diep bord en leg de garnalen er in.

  • Serveer met vers stokbrood.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© Letsch & de Clercq Visuals | Borst Vooruit | 2015

  • Wix Facebook page