Avocado salade

Ingrediënten:

  • beetje boter of plantaardige olie

  • 1 lente-ui in dunne reepjes

  • 1 sjalot, fijngesneden

  • 50 gr gerookte spekreepjes (of kies vega spekreepjes)

  • gemalen zwarte peper naar smaak

  • 1 el vers limoensap

  • 1/2 eetlepel ketchup

  • handvol kersentomaatjes, in vieren

  • 2 avocado’s, in blokjes gesneden

  • handvol geraspte schapenkaas

Bereiding:

  • Bak in een koekenpan in een beetje boter een lente ui, sjalotje en ca. 50 gr gerookte spekreepjes.

  • Voeg peper, limoensap en een beetje ketchup toe.

  • Doof het vuur, voeg tomaatjes en avocado toe.

  • Doe alles in een bord en rasp er wat schapenkaas over.

  • Lekker met n geroosterd broodje.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© Letsch & de Clercq Visuals | Borst Vooruit | 2015

  • Wix Facebook page