Venkel!

June 30, 2016

Zita: "Venkel helpt goed tegen een opgeblazen gevoel in je buik. Je kunt deze roerbak ook een dag van tevoren klaarmaken en de volgende dag (koud) als lunch eten. "

 

 

Ingrediënten:

 

  • 1 el olijfolie + 1 el voor de salade

  • 1 venkel, in reepjes gesneden

  • 2 tomaten, in blokjes

  • bloemkoolblad, in reepjes gesneden

  • 1 zakje rucola

  • zout & peper naar smaak

 

Bereiding:

 

  • Meng de rucola met een eetlepel olijfolie en peper en zout naar smaak. Zet als salade apart.

  • Verhit 1 eetlepel olijfolie en roerbak de stukjes bloemkoolblad ongeveer 5 minuten.

  • Voeg de stukjes venkel toe en roerbak nog eens een paar minuten.

  • Doe nu de stukjes tomaat erbij en laat het geheel ongeveer 10 minuten sudderen.

  • Serveer met de rucolasalade.

 

 

Please reload

Featured Posts

AFRIKAANS GEÏNSPIREERDE SOEP

August 18, 2017

1/10
Please reload

Recent Posts

November 26, 2017

Please reload

Archive
Archive