Venkel!

Zita: "Venkel helpt goed tegen een opgeblazen gevoel in je buik. Je kunt deze roerbak ook een dag van tevoren klaarmaken en de volgende dag (koud) als lunch eten. "

Ingrediënten:

  • 1 el olijfolie + 1 el voor de salade

  • 1 venkel, in reepjes gesneden

  • 2 tomaten, in blokjes

  • bloemkoolblad, in reepjes gesneden

  • 1 zakje rucola

  • zout & peper naar smaak

Bereiding:

  • Meng de rucola met een eetlepel olijfolie en peper en zout naar smaak. Zet als salade apart.

  • Verhit 1 eetlepel olijfolie en roerbak de stukjes bloemkoolblad ongeveer 5 minuten.

  • Voeg de stukjes venkel toe en roerbak nog eens een paar minuten.

  • Doe nu de stukjes tomaat erbij en laat het geheel ongeveer 10 minuten sudderen.

  • Serveer met de rucolasalade.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© Letsch & de Clercq Visuals | Borst Vooruit | 2015

  • Wix Facebook page