Zomerse limoen-gembersiroop

Eindelijk mooi weer! Ik heb een grote fles van deze siroop gemaakt en geniet er ieder dag van op mijn zonnige balkon. eenvoudig te maken en lang houdbaar!

Bit heb je nodig:

  • 100 g suiker

  • 200 ml water

  • 75 ml citroensap

  • 20 gram gember

  • paar takjes verse munt

Zo maak je het:

  • Schil de gember en snijd in kleine plakjes.

  • Breng alle ingrediënten aan de kook, net zo lang tot de suiker volledig is opgelost en kook het dan in tot een een dunne siroop.

  • Laat even afkoelen.

  • Giet daarna de limonade door een zeef om de stukjes gember te verwijderen

  • Doe samen met een paar takjes munt in een flesje.

  • Deze siroop gekoeld enkele weken houdbaar.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© Letsch & de Clercq Visuals | Borst Vooruit | 2015

  • Wix Facebook page