Rood, roze, rozerood...

September 13, 2016

Het is woensdag, dus: rood fruit. Deze keer in combinatie met rode groente. Weten jullie het nog? De hele maand september staan op zondag en woensdag rood fruit in de spotlights.  Je kunt meer frambozen en minder bieten doen voor een fellere kleur roze, of een banaan toevoegen in plaats van yoghurt. 

 

Een recept met ons delen voor aanstaande zondag? Gráág! 

 

 

 

Dit heb je nodig:

 

200 gram gekookte bietjes
100 gram (bevroren) frambozen
1/2 citroen, uitgeperst
100 ml soja of andere yoghurt
1/2 glas water
1 tl honing (optioneel, als je van zoet houdt)

 

Zo maak je het:

 

Mix alles door elkaar in een blender!

Zo eenvoudig is gezond!

Please reload

Featured Posts

AFRIKAANS GEÏNSPIREERDE SOEP

August 18, 2017

1/10
Please reload

Recent Posts

November 26, 2017

Please reload

Archive
Archive