Avocado salade

January 14, 2016

 

Ingrediënten:

 

  • beetje boter of plantaardige olie

  • 1 lente-ui in dunne reepjes

  • 1 sjalot, fijngesneden

  • 50 gr gerookte spekreepjes (of kies vega spekreepjes)

  • gemalen zwarte peper naar smaak

  • 1 el vers limoensap

  • 1/2 eetlepel ketchup

  • handvol kersentomaatjes, in vieren

  • 2 avocado’s, in blokjes gesneden

  • handvol geraspte schapenkaas

 

Bereiding:

 

  • Bak in een koekenpan in een beetje boter een lente ui, sjalotje en ca. 50 gr gerookte spekreepjes. 

  • Voeg peper, limoensap en een beetje ketchup toe. 

  • Doof het vuur, voeg  tomaatjes en avocado toe. 

  • Doe alles in een bord en rasp er wat schapenkaas over. 

  • Lekker met n geroosterd broodje. 

 

 

Please reload

Featured Posts

AFRIKAANS GEÏNSPIREERDE SOEP

August 18, 2017

1/10
Please reload

Recent Posts

November 26, 2017

Please reload

Archive
Archive