Kersenyoghurt met havermout

June 9, 2017

Het bárst momenteel van de kersen, echt zomerfruit. Ze bevatten veel vitamines (A ene C met name), maar ook mineralen zoals koper, mangaan, kalium en ijzer. Gewoon een handje eten is dus al een goed idee, maar je kunt ze ook verwerken in een heel eenvoudig, voedzaam en gezond ontbijt. Als je geen puf hebt om de kersen te ontpitten, kun je ze ook ingevroren kopen (ontpit). 

 

 

                        Fotografie © Mirjam Letsch | Letsch Focus | www.mirjamletsch.com
 

Dit heb je nodig:

 

  • 200 ml (soya- of andere) yoghurt

  • 100 gr kersen, ontpit (of meer)

  • 40 grame havermout

  • 1 eetlepel lijnzaad

 

Zo maak je het:

 

  • Gooi alles in een blender, makkelijker kan bijna niet!

Please reload

Featured Posts

AFRIKAANS GEÏNSPIREERDE SOEP

August 18, 2017

1/10
Please reload

Recent Posts

November 26, 2017

Please reload

Archive
Archive