EEN SMOOTHIE MET PINDAKAAS

July 21, 2017

Bijna iedereen maakt wel eens een smoothie, maar doe je er wel eens pindakaas door? Deze voedzame variant bevat veel goede voedingsstoffen en géén zuivel. Dus als je plantaardig (vegan) eet is dit een goede start van de dag. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om nog (plantaardige) yoghurt toe te voegen. 

 

 

 

Dit heb je nodig:

[voor 2 personen]

 

  • 1 mango

  • 2 sinaasappels geperst

  • 2 bananen

  • 1 tl kurkuma (geelwortel)

  • 2 el gebroken lijnzaad

  • 2 el 100% pindakaas

 

Doe alle ingrediënten in een blender en vul twee grote glazen met deze zomers gekleurde smoothie. Hij vult goed, dus kan een ontbijt zijn. Ook goed mee te nemen. Deze variant is vrij dik, wil je hem dunner (drinkbaarder) doe er dan extra sinaasappelsap of water door. 

Please reload

Featured Posts

AFRIKAANS GEÏNSPIREERDE SOEP

August 18, 2017

1/10
Please reload

Recent Posts

November 26, 2017

Please reload

Archive
Archive